Akkumulátorok

Az Akkumulátor termékcsalád

A JAAK-COOP Kft. az EXIDE és VARTA gépjármű indító akkumulátorok importőre és gyári képviselete Magyarországon.

A cég neve: JAAK-COOP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A cég székhelye: 1037 Budapest, Fehérítőgyár u. 2.

A cég telephelye: 1037 Budapest, Fehérítőgyár u. 2.

A cég vezetője: Adamaski Antal ügyvezető igazgató

A gépjármű akkumulátorok üzletág tevékenysége magában foglalja a személy-, tehergépkocsi és motorkerékpár indító akkumulátorok importját, raktározását, üzembe helyezését és értékesítését. A cég alkalmazásában 12 munkatárs áll. A kollégák sokéves tapasztalatukkal, kiváló csapatmunkával biztosítják a JAAK-COOP Kft. működését, és dinamikusan növekvő árbevételét. A JAAK-COOP Kft. a gépjármű indító akkumulátorok magyarországi kereskedelmi értékesítését területi képviselői hálózat segítségével végzi. Az árukiszállításokat partnereink felé saját tehergépkocsikkal biztosítjuk. Az értékesítési adminisztrációt, készletnyilvántartást, könyvelést és az ezekkel kapcsolatos feladatokat számítógépes hálózatunk, illetve erre a tevékenységre kifejlesztett szoftverünk segítségével végezzük.

Az EXIDE akkumulátor család

Manapság, Európában és az egész világon egyaránt, az EXIDE márkanév egyet jelent a kiváló akkumulátor minőséggel és a magas fokú megbízhatósággal. Az EXIDE akkumulátorok kiemelkedő minőségű anyagok használatával és teljesen automatizált, az ISO 9002, a QS 9000 és a DIN 14001 szabványoknak megfelelő gyártási technológiával mindig az optimális megoldást kínálják. Az EXIDE akkumulátorok a hosszú élettartam mellett a maximális biztonságot nyújtják. EXIDE Excell – a kiemelkedő teljesítményű akkumulátor A gépkocsi akkumulátorok jövőbe mutató technológiája. A fejlesztés alapja a gyártási folyamatokban történt technológiai előretörésnek és a kiemelkedő anyagminőségnek köszönhetően kiemelkedő, élvonalbeli minőséget nyújt.

Előnyei:

Ø 20%-kal hosszabb élettartam

Ø 30%-kal magasabb indítóáram

Ø hosszú raktározási lehetőség

Ø gyors regenerálódási képesség

Ø nagyfokú korrózióállóság magas hőmérsékleten is

Ø teljes megbízhatóság, zárt rendszer

Ø 100%-os kezelésmentesség

Ø 1 év garancia

Az akkumulátor ideális választás gyakori városi használat esetén, viszonylag nagy futásteljesítmény mellett. Kifejezetten nagy indítási teljesítményű, vagy nagy áramcsúcsokat igénylő gépkocsikhoz ajánljuk.

VARTA Black Dynamic sorozat

A gépkocsi akkumulátorok jövőbe mutató technológiája.

Előnyei:

Ø magas indítási teljesítmény

Ø hosszú élettartam

Ø hosszú raktározási lehetőség

Ø gyors regenerálódási képesség

Ø nagyfokú korrózióállóság magas hőmérsékleten is

Ø teljes megbízhatóság, zárt rendszer

Ø 100%-os kezelésmentesség

Ø 1 év garancia

Az akkumulátor ideális választás gyakori városi használat esetén, viszonylag nagy futásteljesítmény mellett. Sok villamos fogyasztó esetén is ajánljuk.

Electric Power, Jász Akku és Chronos szortiment

Általános alkalmazáshoz személygépkocsiba a Standard kategória tagjait ajánljuk, melyek természetesen az európai rendszerű gépkocsikban alkalmazható típusokon túlmenően a távol-keleti konstrukciójú gépkocsikba illeszkedő típusokat is tartalmaznak. Ez a család klasszikus megjelenési formában, DIN szerinti fekete polipropilén házban, hibrid technológiával, kezelésmentes kivitelben készül. Idős (12… 15 éves), használt gépkocsikban, hagyományos kivitelű, relés töltésszabályozó készülék esetén is ezeket az akkumulátorokat javasoljuk.

JP MOTO motorkerékpár akkumulátorok

A Jász-Plasztik akkumulátorgyár választékában megtalálható a legtöbb motorkerékpár és robogó indítóakkumulátora. Ezek az akkumulátorok magas megbízhatósággal és hosszú élettartammal rendelkeznek. Az LF technológiájú akkumulátorok használat előtt helyezhetők üzembe, de ennek ellenére 180 fokos dőlésig kifolyás biztosak, akár döntött helyzetben is beépíthetők.